Mammas jobb

Hejsan! Nu är jag på mammas jobb. Jag kom hit runt 11 och sen så har jag väl inte gjort så mycket, druckit choklad kanske. Och så har jag ritat en teckning som vi skannade in i datan, supercoolt! Och så har jag (inte helt oväntat) virkat lite. Igår så gick jag på Alvin och gänget 2 tillsammans med Hilde, Mina och Matilda. Filmen var bra och det var jättekul.

                  Alvin och gänget

                
                Alvin och gänget 2

Hilde sov hos mig från måndag till tisdag och på måndag kväll så kollade vi på Coraline och spegelns hemlighet. Den var faktiskt lite läskig, så popcornen tog slut snabbt ...


Coraline och spegelns hemlighet

GOTT NYTT ÅR ÖNSKAS ALLA FRÅN LISA

Lite bättre bilder

Hejsan! Idag så har jag väl inte gjort så mycket, spelat Wii förstås. Jag spelade jättemycke Wii igår också så man har lite träningsvärk idag ... Lite senare så ska vi åka och äta lutfisk hos mormor, eller jag och Hanna ska väl äta köttbullar eller nåt sånt.
Här kommer lite (bättre) bilder på mina virkade "grejer"

       

Klicka på bilderna för att se dom större

Ha de bra!

Dan efter dopparedan ...

... Är en hemskt långtråkig dag, man måste städa bort alla julklappar och massa annat från julfirandet och så är det ett heeeelt år tills det bli julafton igen, tur att man har födelsedag. Igår så fick jag b.la
prenumation på KP (kamratposten)
fyra ljudböcker med DalslandsDeckarna, Fem-gänget och LasseMaja +
Ett WII! Idag så ska Farmors brorsa Lasse med familj komma och äta hos oss så jättetråkigt blir det inte. Tack mamma, pappa, Hanna, farmor, mormor, Emelie & Maja och Pernestens för alla julklappar. NU kommer jag inte på något mer att skriva, Hejdå!

Malin och Viktor

Hejsan alla utanför dataskärmen! Just nu är jag och Hanna hos Malin och Viktor. Vi kom hit igår och ska sova här tills på måndag. Idag var vi på AquaNova med Viktors lillebrorsa Anton, där fanns det tre rutschkanor:

Nr.1
Var röd/gul och i den kunde man åka flera på rad eller i ringar.
Nr.2 Var svart med lysande neonljus inuti. I den här fick man bara åka en åt gången.
Nr.3 Var gröngul och jag åkte inte den, men dom andra sa att den var kul.

Det fanns även en "fors". När jag åkte den så ramla jag jämt i strömmen och sprattlade så Viktor fick hjälpa mig upp, men till sist klarade jag det! Sen så blev det ibland vågor i bassängen. Man kunde också klättra åå en klättervägg, det var kul. Malin och Viktor har även två katter, Tiger och Puma

Hejdå!

Tips

Hejsan! Jag vill bara tipsa om garnstudios kalender för handarbetsglada:
http://www.garnstudio.com/julekalender.php?lang=se 
Och så tycker jag att ni ska läsa bloggen:
www.elsasdesign.blogspot.com

Idag så har jag inte gjort nåt speciellt i skolan, eller vi har stöpt ljus förstås. Det var rikigt kul. Det var allt för idag, hejdå!

Aja, baja Lisa!

Åhh, vad skäms över att inte ha uppdaterat bloggen. Men en kort genomgång av vad jag har gjort får ni här:
Fredag: Axel och Olle kom och sov hos oss till Lördagen. Vi kollade på film spelade spel m.m.

Lördag: På förmiddagen var Axel och Olle hos oss. På eftermiddagen gjorde vi julgodis. Mums! På kvällen var jag och mamma ensamma hemma så vi kollade på film, mamma sov sig igenom en ...

Söndag: Jag var på julmarknaden, på museet, med mina virkade bakelser. Dock ingen stor vinst, men bättre lycka nästa gång!

Måndag: Jag red efter skolan och ramlade av (hästen) för första gången. Ja, man lär sig något nytt varje dag!

Onsdag/Idag: Mormor hämtade mig efter skolan och så åkte vi och fikade namnsdags-fika, det var Anna idag och det heter både mormor och jag. I namnsdagspresent av mormor fick jag en gullig kattdagbok, av mamma+pappa en läsebok och örhängen av farmor.

Det var allt för idag, ha det bra!

Virka, virka, virka ...

... viiirkaaaa är min melodi! Ja som ni kanske förstår så är virka verkligen allt just nu, och det är en av punkterna till varför jag är dålig på att uppdatera
1. Måste virka till julmarknaden på museet med start kl 14
2. Jag är lat!
Sådär nu var alla punkter uppskriven. Idag så har vi inte gjort nåt speciellt varken i skolan eller nu när jag kom hem, förutom att vi har vattnat blommorna hos farmors moster. Igår skulle vi ha bakat peppparkakor i skolan, men det blev inte så. buhu ...  Men imorn då ni, då ska vi kollla på film och så får man ta med sig godis! Ja nu har jag inget mer att berätta men jag lovar att jag ska uppdatera oftare, hejdå!

RSS 2.0