Julmarknader

Hejsan! Har inte skrivit på ett tag. I veckan så har jag inte gjort nåt speciellt, jag och Hilde va på onsdagen annars har det inte hänt nåt. Igår så var Hannna och mamma på bandy så jag och pappa var hemma, när dom kom hem hittade dom oss halvsovande i soffan ... Idag så har vi varit på julmarknad i Skärså, på Erik-anders gården och på IOGT-NTO. Och imorgon fortsätter det för då ska vi till Växbo. Idag hann vi även med att köpa julaftonskläder till mig, en jättefin svart klänning med vita ränder och tyllkjol! Sen innnan jag slutar vill jag passa på att tacka Kenneth och Rita för det fina halsbandet!
Hejdå

Om jag vore fotograf ...

Ja, tänk om jag vore fotograf, en riktig proffsfotograf. Då kanske jag kunde ta bilder på det jag har virkat och bli nöjd! Har väl inte gjort så mycket i veckan, på onsdagen var jag med Sofia och vi åkte till badhuset på kvällen och övade att simma eftersom vi ska vara med i skolsimmet idag!
På torsdagen hängde jag med Linda hem och hon, jag och Tilde gjorde väl lite smått och gott.
Fredagen var jag hemma hos farmor och vi gick ut med Dolly och Peggy, pudlarna som hon är hundvakt åt.
Igår var det stråklördag på musikskolan, jättekul! Vi spelade bl.a FairytaleJa, sen får vi se om jag lyckas ta nån bild som jag blir nöjd med så att ni får se vad jag har virkat ...

rubriker är svåra att komma på

Hejsan! Just nu sitter jag på pappas jobb, jag gör inget speciellt. Åsas munk blev färdig i söndags så hon fick den igår. I Lördags då vi var på Flava fanns det virkade figurer från marimekko! Tog bilder som jag ska laddda upp här på bloggen snart. Idag på rasten så körde vi tjejerna mot killarna på fotboll, fast sen hur det blev med reglerna kan vi låta vara osagt ... Ja, nu ska jag väl fortsätta surfa runt på internet. Ha det bra!


mums, för muffins!

Ja, i fredags så åkte vi upp till stugan i Funäsdalen och vi har väl inte gjort så mycket, bowlat, jag har virkat och så har Hanna tagit premiärtur på skotern. Kollade också på körslaget igår kväll, det var final så att kolla var ett måste! haha ... Googlade även på bilder med virkade muffins och hittade den här härliga bilden:


mums! vad goda dom ser ut!

Så jag satte igång att virka en mufffins jag med, chokladbotten, rosa glasyr och jordgubbe på toppen!
Har inte hunnit färdigt riktigt än men den blir nog färdig senare idag. Har även virkat på en munk till Åsa, som jag lovade att jag skulle göra för ett bra tag sen .... Men nu är den snart färdig iallafall!


så här vacker kommer min munk bli! Bilden är från lollashus.blogg.se

Ha det bra!

men det gjorde ju inte ont ....

Ja, så var det fredag igen. Denna fredagskväll ska jag tillbringa i en bil på väg upp till fjällen, "Jippi"
Igår så tog jag vaccinations-sprutan, buhu vad rädd jag var. Inge kul var det och sen tyckte sjuksköterskan att jag inte behövde ha Ingrid (fröken) brevid mig, "nej, det här gör vi utan Ingrid okej?". Men jag skulle ha Ingrid och så fick det bli! Ja, den skulle ju göra jätteont tyckte jag men det kändes inte ...?!
Visar två bilder på ett halsband som jag sydde alldeles nyss till Buster, min gosedjurs hund!


Nysytt


Och halsbandet på Buster

Ha det bra!

bloggi, logg

Ja, då sitter man här vid datan igen. Tänkte bara snabbkolla på en virkblogg och så vips har man kollat runt på bloggar i en hel halvtimme. Men det är kul, och så har jag hittat en förklaring på vad virkförkortningarna heter på engelska. Idag har jag ridit och det gick kämpebra, sen har jag väl inte gjort något mer speciellt.
Här kommer min lista på virk-bloggar:
www.elsasdesign.blogspot.com
www.booip.blogspot.com
www.stjernfalls.blogg.se
kommer förhoppningsvis mer inom kort ...

Hejdå!

15:07

Tjaba alla utanför dataskärmen! Idag bakade vi i skolan, kladdkaka och (s)krabbelurer. mums! I veckan har jag väl inte gjort så mycket, men igår följde Linda med mig hem och vi gjorde snögubbar, glömde bara att ta kort ... Senare idag ska jag inte göra så mycket. Städa och virka lite bara. Och nästa vecka är det dags för spruta! hua bua! Tingeling!

RSS 2.0