oj, oj, oj

Ja, nu har jag rensat påsen med virkade grejer och hittat lite smått och gott. Jag kände att jag måste lägga upp lite bilder på det jag har virkat, efter att ha kollat på massa virkbloggar som har bilder på allt dom har virkat så då måste väl jag ha det också!

 
Blomma och "Tott" och hans hatt

  
Ballerina kaka och prinsessmuffin   och En liten hatt

   
Hjärtan och en Plopp med en tårtförpackning och tårtan!

Om cirka 20 min kommer farmor och fikar, så jag kanske ska städa lite på köksbordet ...
Hejdå!


Gissa!

Hejsan! Idag så har jag och mamma (och hanna hjälpte till att slicka slickepotten) bakat tre olika sorters kakor! Super kul. Senare ikväll så ska vi till Pernestens och äta mat, sen ska vi väl inte göra något mer. Sen undrar jag om nån kan gissa vad Plopp håller på med på bilden högst upp? Katten på den andra bilden heter Emil. Tjingeling på ett tag!

En alldeles vanlig fredag, eller?

Ja, nu är det fredag igen. I skolan gjorde vi inte så mycket, men jag och Linda skrev spegelskrift på roliga timmen. Snacka om krångligt! Sen har det väl varit en alldeles vanlig fredag, eller ja vi har faktiskt lov nästa vecka! Senare idag ska det väl inte hända så mycket mer förutom att mormor ska hit och äta förstås.
Tjingeling!

13:54

Just nu är klockan 13:54, sitter lite vid datan bara. Runt kvart i fyra ska jag sticka ner till Micki, hon, jag och några till av hennes kompisar ska gå på bio för Micki har fyllt år. Så det ska bli kul. Idag igen har jag stannat hemma ifrån skolan, för jag var inte helt frisk igår, men jag ska ändå gå på bion hihi ...

Idag så har jag "fusk" tapetserat om i dockskåpet. Jag har nämligen skrivit ut en bild och fästit den på väggen med lite kludd. Snabbt, snyggt och smart, eftersom man kan byta när man vill!

Resultatet:


Och så här såg det ut innan:


Är riktigt nöjd med resultatet!
Tjingeling!

mid däsa!

Ja, nu sitter man här och är sjuk och har en täppt näsa. Det började med att jag var hängig igår och sen på kvällen så hade jag fått feber. Jippi ... Idag har jag varit hos farmor, inte gjort nåt speciellt. Men i helgen då vi var i stockholm så virkade jag bakelser, och här ommer en bild på dammsugaren jag gjorde:

Och det verkade vara fler än jag som blev lite sugen på dammsugare ...


Suddig bild insåg jag nu.

Ja, det var allt för idag, Hejdå! <3


Hemma!

Ja, jag ska börja med att berätta vad vi gjorde i stockholm;

Lördag: Blev väckt 06:20 av pappa, jag fattade först inte att det var lördag utan trodde att jag skulle till skolan ...
Åkte in till stan och klev på tåget. Åkte tåg i två timmar, ibland fattar man inte att tiden går så fort! Jag hann knappt sätta mig i stolen så skulle vi gå av igen! När vi kom till hotellet så ställde vi in våra väskor i ett bagage rum för det fanns inget rum ledigt till oss på hotellet. Så vi gick på stan till tjugo min i tre kanske. Sen checka vi in på hotellet och vilade upp oss ett tag för att sen gå och äta på Jensens bofhus.

Söndag: Vi checkade ut och åkte tunnelbana till Medborgarplatsen och därifrån gick vi till Göta Lejon, gör vi skulle
 på


HIGH SCHOOL MUSICAL!

Det var superkul!!!! Speciellt eftersom Kevin Borg spelade huvudrollen!
 Efter musikalen så gick vi och åt på en taco bar och åkte sedan tillbaka. Vi gick till tunnelbane-stationen och var där tills tåget kom och vi åkte hem.

Tjingeling!

Stockholm!!

Har lämnat soffan, virkningen och tv för en stund så att jag kan blogga lite! Igår var jag med Amanda och vi gjorde väl inte så mycket mer än att hoppa studsmatta och fnissa ... Idag följde jag med Tilde hem efter skolan, när hennes pappa kom hem åkte vi till stan och då hängde även Linda med. På barnens hus hittde vi några riktigt roliga peruker, hur jag blev kan ni se lite längre ner. Sen har jag väl inte gjort så mycket mer än att längta till stockholm, som vi ska åka till i helgen. ojdå, nu säger Hanna att det vankas popcorn, bäst man slutar!

Så här snygg blev jag i peruk!

Hare så bra!


Fjällen

Nu är jag på väg hem ifrån fjällen, vi är fem stycken i bilen, jag, mamma, pappa, hanna och mormor. Jag, mamma och hanna sitter i baksätet, lite trångt. Vi åkte upp på fredag och vi har väl inte gjort så mycket i stugan, städat lite på loftet bara. Och så har det snöat hur mycket som helst, jag blev superlycklig och satte på mig täck-kläder och sprang ut i snön. Fast jag tröttnade efter ett tag och fick ut Hanna.  Jag är ledsen om jag har uppdaterat lite dåligt så här i början men är man en ovan bloggare så är man. På virkfronten har det hänt rätt så mycket, ploppen är nästan klar och så har jag gjort färdigt huvudet till munken och är nästan färdig med kroppen.
Bild får komma senare.Tjingeling!

Nya skor m.m

Ja, nu sitter man här vid datan igen.  Har väl inte hänt så mycket sen sist men jag har nästan gjort färdigt plopp nummer 2, se bild. Har även börjat spela mitt nya DS spel och tycker det är superkul! Lägger upp en bild på mina skor som jag fick i söndags då vi var i Valbo. 


Plopp nr 2

 
Mina nya skor!

Jag ska lägga upp en bild på Plopp men har inte hunnit tagit nån.
Kramar Lisa!


RSS 2.0