Ett nytt spel och en "Plopp"!

Hejsan svejsan! Jag har väl inte gjort så mycket, på lördag kväll gick vi på Rakel Sundins 40 års fest. Söndag åkte vi till valbo och jag köpte ett nytt spel till mitt Nintendo DS, i måndags skulle jag ha ridit efter skolan men det var 6 grader och regnväder så blev vi osäker på om vi verkligen skulle rida men det klarnade upp så vi körde en liten runda. Igår spelade jag i orkestern och det gick bra, vi håller på att spela Fairytale med Alexander Rybak och La Voix med Malena Ernman. Vi gjorde inget speciellt i skolan idag och jag ska inte göra nåt speciellt senare idag. Har även virkat en "Plopp" och håller på med en till. Men jag är hos farmor så jag kan inte ladda in nån bild just nu, får bli senare! Tjingeling!

Lite smått o gott på virkfronten!

Hejsan svejsan igen! Först ska jag väl berätta lite om vad jag har gjort; igår följde jag med Hilde hem efter skolan och sov över där. Vi gjorde lite allt möjligt, bl.a städade vi hennes rum så nu ser man golvet! hihi! På natten sov vi på en luftmadrass (tillsammans) och det gick väl sådär, vi ramlade ner på golvet titt som tätt!
På morgonen blev väckt runt sju-tiden av Hildes tre-åriga lillebror Ivar som ville att vi skulle gå upp och leka med han. <3


Här kommer lite bilder på vad jag har virkat:


Ett hjärta till Hanna!


Troll familj med virkade kläder.


Två fåglar, lite suddig bild dock ...


Gullig liten morot!


Liten muffin!


En rosa, liten sköldpadda.


En snäll häxa, jag har sytt dit ögon och mun men har ingen bild för tillfället.

Ja, det var allt jag hade att bjuda på för den här gången!
Tjingeling!                                                              


Ny blogg!

Hejsan svejsan alla där utanför data skärmen! Jag som skriver heter Lisa, är tio år och virkar för kung och fosterland! Här på bloggen kommer jag skriva om det som händer och sker i min vardag och lägga upp bilder på mina små virkade alster. Tjingeling!

RSS 2.0