Friluftsdag ...

... Hade vi idag. På förmiddagen åkte vi skriskor i ishallen, sen grillade vi korv. Efter det så gick vi till badhuset. Idag så åkte jag den blåa rutschkanan för första gången. Kan inte påstå att den var läskig, men inte speciellt kul heller. Mamma ( och jag har hjälpt till lite) har städat mitt ena rum idag. Det rummet där vi har alla badrumsgrejerna, så nu är det rent och fint där. Eller så rent som det går att få för tillfället.


Kp är bäst, ingen protest!

Hoppas ni också har haft det bra idag! Hejdå!


Maja

Sitter vid datan och ska snart åka till Maja. Igår så var jag med Emelie och vi hade jättekul. Vi körde Wii mest hela tiden och så tog vi lite roliga bilder med min webbkamera. Hos Maja så ska vi nog spela Nintendo DS. Hon har också fått det nu! Ha det gött!

Hejsan bloggen!

Hejsan bloggen! Hoppas alla ni mår kanon. för det gör iallafall jag. Idag så åkte vi skidor uppe på IP. Det var jätteroligt. Igår så hängde Nikita med mig hem ifrån skolan och vi hade superkul. Bl.a så gick vi ut och tänkte bygga ca 3-4 snögrottor, men det slutade med två halvfärdiga ... Imorgon så ska jag hem med Emelie och det blir nog också kul. Men det var allt för mig nu. bye bye!

Glad alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag! Dagen har jag spenderat med att vara sjuk ... Men jag hade ändå lägre temperatur än igår. Idag så bakade jag och mamma en kladdkaka som vi bjöd Pernestens, mormor och farmor på. Mums! Sen så har jag bara tagit det lugnt idag. Läst en bok, suttit vid datan och virkat lite. Än sålänge inget som det finns foto på (som vanligt). Jag har alldeles nyss pluggat eng. läxan på glosboken.se. Oerhört bra uppfinning det där. Nä, nu ska jag gå ner till mormor. Ha det gött!


Sjuk :(

Ja, nu är man sjuk igen då. Feber och huvudvärk lider jag av. Var alldeles nyss ut och hämtade en "hemlig" present i brevlådan. Jag tippar att det är du, Hilde, som är den hemliga avsändaren. Igår så var vi och grattade Olle, som fyllde 7 år! Där åt vi hamburgare och så hade vi lite tjejer mot killarna krig ... Hursomhelst så var det skoj. På torsdagen så städade jag rummet, dammsög och dammade. Det ingår i månadspeng dealen. Men idag så var det lika skitigt igen. Ska bli superskönt när badrummet är färdigt. nu känns mitt huvud tomt, så jag antar att det är dags att slute skriva. Bye bye!

Wednesday

Tjaba! Dagara går så ofattbart fort! Man hinner knappt med ...  Idag så hängde Hilde med mig hem efter skolan för hon och Elia hade glömt nyckeln hemma så dom kom inte in. Men sen ringer Elia och säger att han SKÄMTADE!!! Fy på dig Elia, att skämta om sånt! Vi har väl mest flummat runt som vanligt och så har vi ätit av Hannas kladdkaka, som hon bakade idag då hon var hemma och var sjuk.

Gjorde en liten undersökning och kom fram till att:
 
39 324 stycken heter Lisa i Sverige

5 stycken heter Lisa Nordahl, varav 3 har det som tilltalsnamn.

slänger in en bild på ett virkat svamphus:Ha de gött!

 

Söndag

Idag så har vi varit hos Axel och Olle. Vi var där i cirka 4 timmar. Då hann jag och Axel installera Sims också. Efter det så åkte vi till Oliver, som fyller 12 idag. där kollade jag bara på film. Igår när vi var i Valbo så köpte jag, eller rättare sagt fick, en jättesnygg luvjacka på Kappahl.
Denna snygga tröja ^

Jag har alldeles nyss övat på fiolen, vi har 6 låtar i läxa!
Bye bye!

IKEA

Ja, nu sitter man här vid datan igen. Ska åka till IKEA om ca timme. Igår så kom mormor och åto tacogratäng med oss. Mumsigt! I skolan så var det inget speciellt, förutom att istället för att Paul ska vara vikarie för Robert på fredagarna så är Jenny söderqvist det nu. Förra veckan nån gång så lånade jag Väldigt virkat på bibblan. Visserligen är det mest kläder i den men det fanns lite annat smått o gott också.Ha det bra!

 


Vad ska jag skriva om?

Jag blir så ... aaaaaahhhhhh! Jag vet absolut inte vad jag ska skriva om. Det har egentligen inte hänt så mycket i mitt liv den här veckan. På måndagen var det för kallt att rida (enligt mig), så jag var med Hilde istället. Tisdagen var inge ovanlig, vi hade syslöjd på morgonen och det var ... tråkigt! Kerstin har pratat om den där "loggan" sen vi började, men kan inte vi göra den snart??? På kvällen var det orkester och det var rätt så kul faktiskt. Jag fick två nya låtar och så har vi fyra sen tidigare, så nu är det hårdträning! Sen så har det varit 100% slappa, sköna dagar. Imorse så kom kakelsättaren, så nu är nog snart badrummet färdigt. Ska bli skönt att få bort alla prylar från mitt rum., som dom har som "förvaring" för grejerna tills allt är färdigt. Snart kommer mamma och hämtar mig, jag är hos farmor nu, så bye bye!

RSS 2.0