Maja tonight

Hejhej!

Ikväll så åker jag till Maja och sover där tills på fredag. Man har ju studiedag så det är bara fritt fram för att slappa ;) Då tänkte vi bl.a kolla på filmen Dear John. Har hört att den är sorglig :(Visste ni förresten att det finns en låt som heter Käre John? Bara kolla in den här länken: http://www.youtube.com/watch?v=nPDbQ3RRTEQ :D Haha ... Nä, nu ska jag ta mig en dusch och sen parkera mig framför tv:n ett tag innan jag åker till Maja. :)

En rosa plopp, helt enkeltDenna ska nyfödda Tilda få av mig. :)

Cupcake time!

Här är lite saker som jag har virkat till farmor ;) Den rosa muffinsen gjorde jag färdig idag, dom andra sakerna fick hon när hon fyllde år. Mönstret kommer ifrån Hemmets Journal :D

Tea time!

Välkommen på teparty! Ni får välja mellan två olika bakelser att förtära till teet.

Den första är en härligt rosa hallon cheesecake, med dekoration av grädde och ett hallon.


Alternativ nummer två är ingentin mindre än en härlig blåbärspaj, också denna dekorerad med grädde och ett bär.

Vilken väljer du? <3

Den 25:e smäller det!

Hej alla glada (och ledsna)!
Idag så blev det som sagt en tur in till stan, med lite shopping på shemat. ;) Blev tre hela par skor för mig! (tur att dom inte var halva ...) Jag har, med hjälp av PicNik, gjort ett litet collage åt er;Det första paret, kallar jag för Pippi-skor och jag är totalt förälskad i dom! Det andra paret ser väl alla att det är gummistövlar ..? Det sista paret är ingenting mindre än ett par fodrade converse. Supersköna rent ut sagt!

På stan så blev det även lite fika och då drack jag krusbärsdricka :D Jag rekommenderar den starkt.


Uj, uj, bloggtorka ...

Uscha vilken bloggtorka det har varit nu då .. ;) Men idag så är det ett riktigt skit-väder här hemma så då kanske det blir lite virkat. Har faktiskt lite att visa er senare idag :) Annars så tänkte jag och mamma åka in till stan och handla lite. Pappa jobbar han och Hanna tror jag skulle vara med nån kompis. Vi tänkte bl.a köpa ett par nya skor till mig. Något tips? :D Bjussar också på en paint-bild av en katt ;) Kommentera gärna!


 


Toy Story 3

Igår så var man med Maja och vi gick på Toy Story 3 ;) Det var 3D visning så vi fick ha på oss 3D-glasögon. Såhär snajsiga såg vi ut:


Kung Maja <3


Jag var inte så förberedd på att bli fotograferad ... :)


Bunny peopleNasse
En teacup bunny ;)
Den översta kaninens (Nasse) mönster kommer ifrån Lär dig virka supersöta amigurumi av Annie Obachan.
Den understas mönster kommer härifrån :D Hoppas ni har fått lite inspiration!


Thank heaven for internet-shopping!

Hej alla glada!
För ett tag sen så beställde Hanna och jag kläder från H&M några av dom kom igår! Här ser ni vad som kom i paket 1:Tro mig, den är hur skön som helst!


Purple!


En enkel t-shirt, jättefin med en långärmad under. ;)

 
Älskade nitar :DJeansleggins med tuffa dekorer på knäna.


Matchande tröja till jeanslegginsen. :P

Det var allt för denna gången! Paket 2 kommer först i oktober. Hoppas ni kollar in H&M's sajt!
Bloggtips!

(Sjukdomen spökar igen, bais)

Vill ge ett bloggtips nämligen http://jennifer-santos.blogspot.com/ Hennes amigurumisar och bakelser är helt gudomligt fina! :D

Nä nu tror jag att jag ska virka lite, har fått två kassar med garn! ;)

"Jag är inte fåfäng, jag bara bryr mig om mitt utseende"...

... För att citera Jamie Oliver.


*Pappas solbrillor*

Har varit sjuk i några dar, magsjuka av alla saker också. Idag så känner jag mig iallfall bra igen. ;) Mamma är och handlar, men annars så har det inte hänt så mycket här. Ville bara köra en snabbuppdatering, så bye! :D

Idag är jag såhär glad:Ska snart rusa till bussen, det är orkester idag ;)

Mamma i blå bikini = 7 poäng

Nu så är man tillbaka ifrån Mallorca (tyvärr). Jag har haft det jätteroligt med fint väder nästan hela tiden. Orkar dock inte berätta om allt utan ni får tre vackra bilder istället.


Hotellet


Jag hoppar i poolen


I full färd med att shoppa på marknaden.

Kraaaam!Förklaring till rubrik: Det var en poäng-tävling för Teen Club (en underhållningsgrej på hotellet) och om man hittade en mamma i blå bikini så fick man sju poäng.O.B.S

Bloggen kommer se lite konstig ut idag, för jag håller på och kodar om lite grejer. (som sagt, jag blir aldrig nöjd) Tills dess så får ni stå ut med några skönhetsfel ;)


RSS 2.0