Hjärtetavla

Jag måste säga att jag blev väldigt nöjd med den här tavlan. Lite virkade blommor och ljusrosa färg sen så är det klart!


Fjärilar i magen ...

Haha, nej men en låda med fjärilar på. Jag köpte en låda för 12kr på en Panduro Outlet butik och igår så klädde jag in den med ett jättefint fjärilspapper. Locket målade jag med vattenmålarfärg, och så klippte jag ut en fjäril och dekorerade locket med. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha den till än, men tills dess får den stå och se fin ut.

Bilderna blev lite mörka, så locket ser mer grått ut än vad det är.

Nytt Iphoneskal

Jag köpte också ett nytt Iphoneskal när vi var på Ullared. TYckte det var så gulligt med fjärilar och blommor. Jag hade ett rosa sen innan men lite variation är ju aldrig fel. ;)Söta cupcakestavlor

När jag var på Gekås Ullared med familjen, så hittade jag dessa söta tavlor för 25kr styck.


Trasmatta

Jag har med mig en trasmattevirkning på resan. Såhär såg den ut på lördagen då vi åkte ...Nu har den växt liiiite, och är såhär stor:Mitt "garn" tog slut för någon dag sen, men på lördag kommer jag hem och får riva lakan till ett nytt nystan. :)


Idag åker vi!

Idag så åker familjen Nordahl på husbilssemester! Vi börjar i Dalhalla där vi ska på Diggiloo och sen vet jag inte riktigt vart vi åker, utan det får vädret bestämma. :)
Cupcakes

Tidigare i veckan var jag på Högbo Bruk tillsammans med mamma, syster och mormor. Där hittade jag dessa söta cupcakes-burkar av porslin. Den blåa är en sparbössa som man öppnar i botten och den gröna har "frostingen" som lock. :)


Recept på havrekakor!

Gjorde havrekakor i helgen, här kommer receptet!


Nyckel .... ficka?

Jag vet inte riktigt vad man ska kalla det här. Ett fodral till nycklar ungefär. Gjorde den i slutet av förra veckan och nu så har jag börjat på en ny. Min blev ganska enkel, men man kan dekorera dem mycket mer. :)
RSS 2.0