Jag önskar mig ...Virka sött skriven av Sandra Morén.

Födelsedagskort

Fina farmor fyllde år igår, och jag pysslade ihop ett kort åt henne. Den virkade blomman är löstagbar, så att hon kunde ha den som brosch sen.


Scrapbooking-Twilightboken Del 1

Jag har länge funderat på att göra något twilight-scrap. För någon vecka sen kom jag på att jag ville göra en Twilightbok. Problemet var att jag inte hade någon bra bok. Men ett skrivhäfte blev ganska bra, när jag slog in det i hårdare papp. Eller vad tycker ni?

Sen så när jag scrappar inuti boken så tänkte jag limma fast lite hårdare papper, för sidorna är ganska tunna. Vad tycks? :)

 

Brun Räv Med Gula Byxor

Här är en liten busig räv som är virkad efter mönster i boken "Välkommen till virkligheten" skriven av Annika M.

Cupcake

Idag så var jag ute och solade mig, vi har fått så fint väder. På virkfronten går det trögt, men förhoppningsvis blir det iallafall ett inlägg imorgon. Har suttit och googlat på cupcakes och hitade den här söta bilden. Det vattnas i munnen!


Converse

Jag gjorde ett par converse efter en beställning från mammas jobbarkompis. Hon fick dom idag, så jag hann inte få några fler bilder. Jag blev oerhört nöjda med dem, mönstret är mitt eget.

Mössa och halsduk till DiddiJa, rubriken säger väl allt. ;) När jag var uppe i fjällen så passade jag på att virka en mössa och en halsduk, man ville väl inte att Diddi skulle frysa.

Diddi - Dinosaurien med stort D

Mönstret kommer ifrån boken Välkommen till Virkligheten.


Vårtecken ...

Än sålänge bara inomhus, men snart så ... ;)

 

Virkad skål

Igår så blev mamma 4o år, grattis! Jag har virkat den här skålen åt henne, vilket är ungefär vad jag har gjort hela förra veckan.(Förklaring till låg uppdatering) Jag sockerstärkte den, 1 dl vatten + 2dl socker, och det blev faktiskt bättre än förväntat. Jag har sockerstärkt förut, då jag gjorde en pennburk. Vet faktiskt inte om jag har lagt upp den här? Aja såhär blev skålen och paketet. :D


Vävt pärlarmbandJag gjorde armbandet med hjälp av ett pyssel-kit. Det finns på de flesta Barnens Hus. ;)

Ny header!

Som ni ser så har bloggen fått en ny header, vad tycker ni om den?


Armband av mormorsruta

Det har inte blivit så mycket virkande denna vecka, men häromkvällen så gjorde jag iallafall ett armband av en mormorsruta. ;)
RSS 2.0