Bracelet

Det här armbandet pysslade jag ihop idag.
Smyckessatsen som jag gjorde det av är köpt på panduro för längesen, men det har inte blivit av att jag har gjort det förren nu. Jag är oerhört stolt över mig själv eftersom jag lyckades göra det utan några större utbrott. ;)
Ett litet minus är att armbandet sitter väldigt tajt runt handleden, vilket är konstigt då armbandet ska passa både vuxna och barn. Annars är jag nöjd!

100 muffinsrecept

Den här trevliga boken lånade jag av farmor. Jag har ännu inte hunnit pröva något recept ur den, men det dröjer nog inte länge till. Det fanns jättemånga roliga recept i den, enkla också, men jag är ovan vid att man ska mäta smör i matskedar och inte i gram. Tror dock inte att det kommer bli ett större problem. :)

Muffinsbak

Hej! Nu funkar det att blogga igen, tack till Frida som hjälpte mig!
Idag har jag och mamma bakat äpple&kanelmuffins med råsocker ovanpå. Tänkte lägga ut receptet så här är det:
ca 15-20 muffins:
50 gram smält margarin
2st ägg
2dl strösocker
3dl vetemjöl
2tsk bakpulver
1dl mjölk
Ev.
15-16 bitar råsocker
kanel
Vispa ägg och socker. Tillsätt mjöl,bakpulver och kanel. När det gäller mängden får du gå på magkänslan. Smält margarinet, blanda med mjölken och häll ner i resten av smeten. Häll upp smeten i muffinsformar på en plåt. Hacka 2 äpplen i bitar, inte allt för småa och varva äppelbitar med smet i muffinsformarna. Hack sönder råsockret i en mortel, blanda med kanel och strö över muffinsarna. Om man vill kan man hoppa över att ha på råsocker.
In i ugnen i 225° i ca 10-12min
Ät!
Mums!

Blogg.se krånglar?

Just nu funkar det inte att ladda upp bilder på min blogg. Det går inte att göra fet, kursiv eller understruken text heller. Någon annan med samma problem?

RSS 2.0